home Fija Toon 6 januari 2004 e.v Laatste nieuws het padje Links

Bezoek

Diediedadoedie diediedadiedoedie daddadadaa
In het ziekenhuis zagen we als eerste tante Ria en tante Anja. Na ons middagdutje kwamen Marieke en Willeke ons de fles geven. 's-avonds heeft Bea de buurvrouw, papa naar ons toe gebracht, De volgende dag kwamen oma Miets en opa Toon samen met ome Peter. 's-avonds laat kwamen ome Cor, tante Nicoline en Joris nog naar het ziekenhuis. Paul en Ineke hebben papa de volgende avond naar ons gebracht. Ineke is mama ook nog soep gaan brengen.
Dezelfde avond hebben Bea, Ruth en Coen aan papa geestelijke bijstand verleend. 
Toen Fija thuiskwam was buurman Fred het eerste nieuwe gezicht dat ze zag. Cris de buurjongen de volgende. 
De volgende dag kwamen Anke van tegenover en Shanti met een groot vel papier met de namen van alle leerlingen en juffen van de Bonifatiusschool er op getekend. 
Haar broer Bart was de eerste die ook m'n broertje zag. Al snel kwamen Tjaad, Wietse en Marc ons keuren.
 Paul & Chantal kwamen ook een beschuitje pikken.
zondag 18 januari kwamen onze grote zussen ons vertroetelen en verschonen. Ook Eric en Det kregen een cola en 'n beschuitje.
maandag: 19 januari: ome Theo & Chris met een enorme snoepkrans, Oma en tante José. Daarna onze grootste fan: tante Anja, Femke en Ome Jack. Die heeft een grote snor die kriebelt. Gerlinde bracht De Mini terug en had dus een mooie smoes om naar ons te komen kijken. Anneke van 't winkeltje was de laatste van de dag.

dinsdag 20 januari: kwam de wijkverpleging, Daardoor sloegen wij een flesje over. Piet van Piet van Piet  is ook naar ons komen kijken.
woensdag 21 januari: Leanne, Teun en Naomi, en Renske, Marieke en Arjen kwamen met m'n peettante Helmie mee.
Fraukje, Piet van Piet van Piet en Reinier kwamen ook nog langs.
donderdag 22 januari: komt de wijkverpleging en Andre.
vrijdag 23 januari:. Het Padje is geweest: Bert & Corry, Ton & Gerlinde, Harm en Fred & Bea. Paul & Ineke konden niet. Klaas & Ruth komen een andere keer met ons kennismaken. Klaas moest zieke beestjes beter maken.

zaterdag 24 januari  Roel, Corry & Nicole kwamen hun tweelingervaring uitwisselen.
Zondag 25 januari:  Eef en Lia waren de eerste die vandaag kwamen. De familie van Esch. is ook geweest. Ome Cor & tante Nicoline met Joris en Arjen waren de eerste. Joris heeft Mini geleerd om van onze nieuwe glijbaan te glijden. Daarna kwam Tante Ria (met feestpudding) & Hans met Ines en Amber.Peettante Anja & Peetoom Jack hadden oma meegenomen. Ome Harry en tante Leny (met jasje en geel dasje voor Toon jr.) Hadden Suus en Bart meegenomen. Ome Adje was alleen. Ook Jan en Marijke komen rond 3 uur een beschuitje knagen.
Maandag 26 januari: Klaas en Ruth hebben ons gecontroleerd en goed bevonden.
Dinsdag 27 januari: Mama's beste vriendin An is met hééééééél veel cadootjes geweest. Toen ze wegreed sneeuwde het.

woensdag 28 januari kwamen Jan & Annelies endelijk langs. ;s-avonds kwam een delegatie van de kermis-oranjevereniging: Ank, Caroline en Anette
donderdag 29 januari zouden De Volkstedtjes komen (tussen 2 wintervakanties door) maar een reparateur gooide roet in het eten.

zaterdag 31 januari waren Josefine en haar moeder Dorothé bij ons op visite. Anneroos, Lars en papa & mama Goes kwamen ook nog even kijken.
Zondag 1 februari  Familie Den Brok was er. komen. Ook m'n grote zus Willeke uit Maastricht is weer naar ons komen kijken. Ze had tante Franci en ome Maarten meegenomen. Ook peettante Anja kwam nog even aanwippen.
Dinsdag 2 februari De wijkverpleegster Sonja.
zaterdag  7 februari Paul en Ineke proberen mama over te halen mee naar de kroeg te gaan. Lukt niet. Papa offert zich op en gaat mee. Zijn dienst begint pas later.
zondag 8 februari  komen Jasper en Jeanette Tils met Pepijn en Femke op staatsiebezoek.
maandag 9 februari kwam de buurvrouw <ff sjekke>
dinsdag 10 februari waren we naar het consultatieburo en kwam MJ tevergeefs. 's-avonds kwam Eric  nog even op inspectie.
woensdag11 februari: Dymphna en Anne kwamen ons bezoeken én de krant om een artikel over ons te maken. We zijn benieuwd hoeveel pagina's van de VAR er gevuld worden met ons. 's-avonds kwam (peet-)tante Anja nog even kijken of het goed ging met ons
donderdag 12 februari kwamen  Carla, Peter en Stijn van Dommelen. Ook mama's jogo-juf Ted Lindeboom kwam even kijken en Odyl kwam met een volle auto op de stoep.
vrijdag 13 februari kwam papa's tweelingbroer Rini met Jojo. Rini is op dezelfde dag als papa geboren net als Toon en Fija. Dus Rini moet papa's tweelingbroer zijn. Ook al zegt papa van niet.
zondag 15 februari  Monique, en Cor en Nicoline met oma Nel. 's-avonds kwam Marcel Moolenbeek nog even aanwippen.
en maandag gaan we naar ome Jan de geneacoloog om te laten zien hoe groot we zijn geworden.

woensdag 18 februari  kwam Dre maar die had het drukker met schaken dan met ons!

donderdag 19 februari zijn alsnog De Volkstedtjes geweest.
zondag 22 februari zijn we zelf op bezoek gegaan. We zijn naar Oma en Opa en José in Ravenstein geweest.
maandag 23 februari  was ome Cor hier met Dora Aarts. Dora is de grote vriendin van Oma van Esch. Jammer dat oma er niet meer is. Ook ome Gerard en tant Wil waren met ome Cor meegekomen. Ook de achterbuten ouwe Piet en Sienie kwamen 's-middags even een beschuitje eten. Piet loopt altijd met Hector als mama met Mini een ochtendwandeling maakt.
woensdag 25 februari was het opppasdag voor Tante Ria en Tante Anja!
zaterdag 28 februari zijn we naar de verjaardag van tante Anja geweest.
zondag 29 februari kwam Dorothé, Josefine en Gaby. 's-avonds kwamen Paul en Ineke weer. Zij krijgen geen beschuit meer. Ze komen te vaak.
dinsdag 2 maart kwam An nog even langs
donderdag 4 maart zijn Eric, Det EN Claire bij ons geweest. Fred en Bea kwamen ook nog een glaasje drinken op de gezondheid van papa.
zaterdag 6 maart waren onze grote zussen er weer!!! Ook Sambonne en  Evy waren met hun ouders (Pasja en Xavier) nog op de beschuit geweest.
zondag 7 maart aten Cas & Pleun met hun moeder Cobien (vriendin van mama uit Tilburg) ook een beschuitje met roze en blauwe muizen.
dinsdag 9 maart hebben Albert en Anneke Molenbeek ons even gekroeld.

donderdag 11 maart kwamen tante Ria en tante Anja. Tante Lenie kwam niet mee die was helaas ziek. Bea kwam ook nog even.
zondag 14 maart kwamen tante Ria en ome Hans de geweldige boldercar brengen die ome Hans voor ons heeft gemaakt.

zaterdag 20 maart zijn we naar Moniek in Tilburg geweest.

zondag 21 maart kwamen Paul en Chantal
donderdag 25 maart kwam tante Leny en tante Anja 
zondag 28 maart zijn we naar ome Cor. die is 60 jaar geworden. We hebben nog nooit zoveel neven, nichten, ooms, tantes, oudooms en oudtantes gezien.
woensdag 31 maart  kwamen Jan en Annelies even naar onze voortgang op het levenspad kijken.

donderdag 1 april kwam de fysio-do-re-mi-mevrouw met fija spelen. echt waar!
vrijdag 2 april kwam Robert, een TV-vriendje van mama, ons ontervieuwen. Ook Truus en Arnold, die hier vroeger hebben gewoont, naar ons (en hun oude huis) kijken. Ze lusten ook een beschuitje.
donderdag 8 aoril waren Veerle en MarieJose al vroeg bij ons. 's-avonds kwam ons toekomstihe speelkameraadje met papa Arno en mama Sandra Molenbeek nog even op kraamvisite.
vrijdag 9 april  Voordat hij in Hilversum plaatjes ging draaien kwam Metal Mike even langs. Hij was bang dat z'n Hardrock-T-shirts niet meer zouden passen als hij nog langer wachtte. Nou, ze zijn nog te groot!
maandag 11 april kwam mama's grote vriendin Anne.
zaterdag 24 april ?En toen, toen kwam Arina. Arina was de nachtzuster in het ziekenhuis toen wij geboren waren. Fija herkende haar meteen en straalde helemaal!
26 april kwam onze nieuwe babysit Josien even babbelen met mama. Zaterdag komt ze op ons passen, Mama en papa gaan dan op het feest van Fred en Bea.
30 april kwamen Huub en Anita op de beschuit. Maar die was op..
2 mei kwam de oude fotoleraar van de akademie van papa: Edward Aghina op bezoek. Hij bracht zijn vrouw ook mee. Die heeft lekker met ons geknuft.
6 mei kwamen tante Anja en ome Jack weer eens kijken hoe het met ons was.
23 mei kwamen Roos op de beschuit met muizen. Ze komt met Monigue mee. Papa heeft een nieuwe rol moeten kopen bij De Appie. De oude voorraad was helemaal op! muizen waren er nog wel. (En Andre ook. Maar die tellen we niet mee. Die komt zo vaak de laatste tijd van drukdrukdruk.
31 mei kwam babysitter Nicole even wat drinken en Fija knuffen.